EP 10: EN VIKTIG MILEPÆL

Publisert den

Da jeg bestemte meg for å starte en podkast ble jeg gjort oppmerksom på at de fleste podkaster har færre en 100 lyttere og de færreste publiserer mer enn syv episoder. Så jeg var mentalt forberedt på at dette ikke kom til å gå av selv. men det har det faktisk gjort!

Jeg sier ikke at det ikke er mye jobb som ligger bak. Da jeg lanserte podkasten «Hestenes klan – en podkast om hester og hestefolk» 27. april brukte jeg fire hele arbeidsdager på en episode på 30 minutter. En bratt læringskurve senere er jeg vel nede i omtrent 2-4 timer – og har fått på plass utstyr som gjør det mulig for meg å fokusere på innholdet fremfor å fokusere på teknikken.

Så selv om det går med noen kvelder og helger, er det først og fremst utrolig givende. Både fordi jeg får mulighet til å diskutere ting som virkelig interesserer meg med virkelig interessante mennesker, men også fordi jeg gjennom podkasten har fått kontakt med veldig mange nye, oppegående og utrolig hyggelige hestefolk.

Dagens jubileums-episode og forrige ukes milepæl med 15.000 nedlastinger og 500+ abonnenter markeres ved å lansere en ny podkast! Jeg starter samtidig en omlegging fra Anchor til ACast – uten at du nødvendigvis kommer til å merke så mye til det. Heng med! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *