Oppdatert hjemmeside

Publisert den

Etter å ha lagt bak meg en lang og travel periode har jeg omsider funnet en balanse mellom jobb og fritid der det er mulig å ta opp bloggingen og forfatterskapet igjen. Har også et par andre ess i ermet som bare er noen tastetrykk unna. To be continued –

I overgangen til ny hjemmeside har jeg tatt med alle bloggposter som har relevans i forhold til mitt videre forfatterskap, men slettet en del gamle innlegg. Det handler om flere ting. Det har skjedd mye siden sist, noe som gjør at flere av tekstene som lå ute opplevdes utdaterte. Det handler også om at det viktigere for meg å se fremover enn bakover.

Så mellom de spredte innleggene jeg har bevart er det nok rundt 70 innlegg som er fjernet i sin helhet. Men nye kommer til og det kjennes både godt og riktig å gjøre det på denne måten.

34 Svar på “Oppdatert hjemmeside”

  1. Evde petek temizleme nasil yapilir ? Bircok kisinin aklindaki soru isaretini gideriyoruz. Bircok insan evde peteklerim isinmiyor, peteklerin bir kismi isinmiyor diye sIkayet etmekte. Bu islemle peteklerimiz ilk gunku gibi sicak olucaktir. Yapacagimiz islemin suresi yaklasIk olarak 30 dk-45 dk arasinda degisecektir.

  2. Kurulusundan bugune kadar Acil Su Tesisatcisi destegi hususunda dilerseniz komple malzemeli hizmetle birlikte veya sadece su tesisat isciligi yapan uzman

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.