Oppdatert hjemmeside

Publisert den

Etter å ha lagt bak meg en lang og travel periode har jeg omsider funnet en balanse mellom jobb og fritid der det er mulig å ta opp bloggingen og forfatterskapet igjen. Har også et par andre ess i ermet som bare er noen tastetrykk unna. To be continued –

I overgangen til ny hjemmeside har jeg tatt med alle bloggposter som har relevans i forhold til mitt videre forfatterskap, men slettet en del gamle innlegg. Det handler om flere ting. Det har skjedd mye siden sist, noe som gjør at flere av tekstene som lå ute opplevdes utdaterte. Det handler også om at det viktigere for meg å se fremover enn bakover.

Så mellom de spredte innleggene jeg har bevart er det nok rundt 70 innlegg som er fjernet i sin helhet. Men nye kommer til og det kjennes både godt og riktig å gjøre det på denne måten.

Kommentarer er stengt.