EP8: MOZ#1

Publisert den

Fra og med i dag vil det lastes opp en ny podkast-episode hver uke i stedet for annenhver! Den originale episode-lengden, som typisk er på rundt 30 minutter, vil fortsatt bli sendt i partallsuker mens det i oddetallsuker vil publiseres en kortformat-episode på mellom 2 og 15 minutter. Publiseringstidspunktet er som før: Mandager kl. 06.00. I tillegg kommer det en og annen bonus-episode, som publiseres plutselig. 🙂

Kortformat-episodene vil komme i to ulike varianter:

Det første varianten har jeg valgt å kalle en halvparade. Her legger jeg typisk ut en anekdote, et interessant moment eller noe som på annen måte stikker seg ut, enten fra en clinic jeg har deltatt på, fra faglitteratur jeg har lest eller andre relevante kilder.

Den andre varianten har jeg valgt å kalle MOZ – kort for moment of Zen. Her vil jeg typisk skildre et øyeblikk som har utvidet min horisont, lært meg noe viktig om hester eller flyttet på noe vesentlig i livet mitt. Disse zen-øyeblikkene oppstår gjerne i en tilstand av rolig oppmerksomhet der intuisjonen erstatter bevisste tankemønstre og handlinger – og samspillet med hesten endrer karakter. Det er et bra sted å være, og et bra sted å møte hesten, så dersom du aldri har vært der, er dette noe det er verdt å lete etter.

Her er et av mine viktigste zen-øyeblikk, selv om det ikke kjentes ut som zen akkurat da det sto på. 🙂

Kommentarer er stengt.