15.000 nedlastinger

Publisert den

Denne uken feiret jeg 15.000 nedlastinger og lyttere i 28 land med å lansere en engelsk versjon av min norske podkast! Traileren ligger allerede ute og den første episoden av den engelske versjonen får premiere mandag 28. september.

Planen er som følger: Jeg samler alle mine engelske intevjuer på den engelske podkasten, men jeg kuraterer samtidig innholdet, slik at den norske podcasten får en komprimert, norsk versjon av intervjuet. Og visa versa med norske intervjuer, der jeg gjengir høydepunktene på den engelske søsterpodkasten. På denne måten kan mine norske lyttere velge om de vil høre den norske oppsummeringen på «Hestenes klan», eller gå til «Clan of the Horses» og høre originalinnspillingen der.

Det er flere grunner til at jeg velger å lage en internasjonal versjon, men den viktigste er at jeg gjennom 40 år har blitt kjent med hestefolk over hele verden og gjerne vil kunne diskutere innholdet med dem. At jeg allerede har det jeg antar er skandinaviske lyttere i 28 land gjorde det ikke mindre interessant.

Jeg mener det jeg tar opp i denne podkasten er relevant langt utover Norges grenser, så å legge opp til en engelsk versjon var det naturlige neste steget når ambisjonen er å endre folks syn på hester. Her er den engelske traileren:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *