*EP92: HEST SOM HOBBY OG JOBB

Publisert den

Når man står der i startgropa og ikke helt har bestemt seg for hva man skal bli, eller man er midt i livet og lurer på om det man driver med gir mening, da kan man enten velge noe trygt og forutsigbart, eller ta en sjanse og strekke seg etter noe mer. I dag skal jeg ta en prat med Mathilde Kvernland. Som slo seg sammen med likesinnede og valgte å satse på sin lidenskap for hest, i skjønn foreningen med en annen stor lidenskap. Litt som jeg selv gjorde for drøye 20 år siden da jeg slo sammen interessen for film og lidenskapen for fortellinger og begynte i filmbransjen, eller som jeg gjorde for 12 år siden, da jeg slo sammen lidenskapen for fortellinger med lidenskap for hest og debuterte med en roman. Vi tilbringer alle store deler av livet vårt på jobb, så det er ikke noe dårlig utgangspunkt for et godt liv om vi i tillegg til å drive med hest, har jobb som får sevja til å stige. Det har ukens gjest Mathilde Kvernland tatt konsekvensen av. Foto: himlefoto.

Her er en smak fra utviklingsarbeidet!