*EP130: HESTEKVINNER SNAKKER OM HEST 2

Publisert den

I dagens episode får du del II av serien Hestekvinner snakker om hest og andre del av intervjuet med den danske treneren Katrine Buur. I sesong syv, har jeg hstt lyst til å prøve meg på en vri der jeg inviterer hestekvinner jeg er nysgjerrig på eller mener har noe interessant å formidle, og så begynner vi bare å prate uten noen fastsatt plan og så blir veien til mens vi går.

Tanken er som følger. Det jeg har lært absolutt mest av, når det gjelder hest opp gjennom årene, er interessant nok ikke alltid de mange kursene jeg har vært på, men snarere refleksjonene og diskusjonene med andre hestekvinner som enten har deltatt på samme kurs, eller som bringer noe til torgs som er egnet til å få oss til å dykke dypere.  I fellesskap. Dypere enn vi ville klart å dykke på egen hånd. Og jeg har vært velsignet med å ha flere hestekvinner i livet mitt som det har vært mulig ha slike samtaler med. Det er ingen selvfølge. Jeg vet at mange føler de blir sittende veldig alene med de store spørsmålene, så målet med denne serien med episoder er å åpne viktige samtaler som flere kan ta del i. I dagens episode dykker vi dypere ned i Katrines filosofi, vi snakker blant annet om viktigheten av tilstedeværelse, og hvordan man kommuniserer med blinde hester.