*EP136: GJENHØR MED PER WAALER

Publisert den

I slutten av februar i år var Göteborg horseshow tilbake etter to år med avlysninger. Men den delen av arrangementet som kanskje fikk mest oppmerksomhet på SoMe, var den delen av arrangementet som ikke var synlig på online streaming. Det hadde seg nemlig slik at kameraet på oppvarmingsbanen hadde to blindsoner – i form av to hjørner – som var out of frame, som vi kaller det filmbransjen. To hjørner som ikke ble dekket av kameralinsen. Og det som foregikk i disse hjørnene ga hestesporten et nytt begrep. Et vi gjerne skulle vært foruten. Det var ikke dette som var utgangspunktet da jeg tok kontant med tidligere norgesmester i dressur, Per Waaler, for en oppfølgingsprat 130 episoder senere. Men begrepet «Gøteborg-hjørne» ble uunngåelig ett av temaene vi måtte innom da vi tok oss en uformell prat om livet, hestene, sporten – og ikke minst om veien videre.