Research på island i

Publisert den

Etter at jeg fikk et betydelig reisestipend i mars har jeg lett etter riktig tidspunkt å reise til Island i forbindelse med research på mine nye romaner. Dette tidspunktet viste seg å være 11.-14. september og jeg befinner meg nå i Eskifjordur, et sted flere av mine lesere vil kjenne godt fra før. Jeg er helt avhengig av å tilpasse eventuelle reiser i forhold til årets skoleturneer og jobben min som manuskonsulent i Neofilm.

Island er et fantastisk land, og det er noe helt eget å se islandshestene der de hører hjemme. Jeg har truffet mye bra hestefolk på turen, og skal treffe enda noen til før jeg setter kursen hjemover.

Har ikke tatt meg tid til å ri foreløpig, selv om det selvfølgelig frister, men har prioritert å få på plass viktige biter i puslespillet jeg holder på å legge med tanke på fremtidige romaner. Og jeg har funnet mange! <3