Utviklingsstøtte fra nfi!

Publisert den

Etter ulidelig lang ventetid er det omsider offisielt at vi har fått 150.000 i utviklingsstøtte til filmen basert på Hestenes klan fra Norsk Filminstitutt! Dette er en støtte som er gitt etter kunstnerisk vurdering, og den er ikke bare viktig for oss der manusprosessen står nå. Den kan vise seg å være avgjørende for målet om å lykkes med en fremtidig filmatisering fordi den skaper er romsligere handlingsrom for oss fremover mot søknaden om produksjonsstøtte. Med disse midlene har vi alle muligheter til å gi manus et nytt, markant løft! Jubel!

Det er fortsatt en lang vei igjen å gå og altfor tidlig å si om vi lykkes. Vi har en krevende jobb foran oss. Filmer som dette, som kombinerer krevende målgruppe med høyt budsjett, blir ofte ikke noe av. Vi er også helt prisgitt hvilke konsulenter vi møter på veien. Men det er ikke over før det er over. 🙂

Kommentarer er stengt.