EP2: Den enøyde hesten

Publisert den

I hestemiljøet er det få svar det er mulig å sette to streker under. Vi har holdt på med hester i noen tusen år, men fortsatt er det slik at det innenfor alle grener, metoder, tilnærmingsmåter og treningsfilosofier finnes ulike retninger, tolkninger og ikke minst meninger. Også innenfor Natural horsemanship finnes det gode og dårlige skoler og i denne episode deler jeg mine erfaringer med begge:

8 Svar på “EP2: Den enøyde hesten”

  1. Tusen takk for denne fine siden og dine utrolig gode og detaljerte innlegg. Det er alltid lærerikt å se forbi her.
    Ift. forskjellige skoler innenfor Natural Horsemanship, så har jeg oppdaget at mange blander forskjellige metoder sammen for å få det beste resultatet for hver hest. Jeg synes også det er en god løsning.

Kommentarer er stengt.