EP76: Hest på film IV

Publisert den

Med sine godt over 200.000 følgere på instagram har Matilde Brandt gjort seg bemerket både i Norge og i utlandet med hestene sine. Viktige stikkord er bittløs dressur, liberty og triksetrening. Eventyret startet med den svarte friseren Batman. Så fulgte den borkede dølahesten Iver som i disse dager gjør sin brakdebut foran kameraet, som hesten til prinsen i nyinnspillingen av «Tre nøtter til Askepott». Også i denne episoden inviterer jeg deg inn bak kameraet i bransjen jeg har jobbet i 20 år – for å se nærmere på hest på film.

– Folk forventer veldig mye av hestene sine. Legg lista lavere. Ingenting av det hesten din gjør er en selvfølge og det er viktig at vi viser hesten at vi verdsetter at den strekker seg så langt for oss, sier Matilde Brandt i intervjuet, som også avslører at film er mer enn champagne og rød løper.