EP100: HVA ALLE HESTEFOLK BØR VITE

Publisert den

Jeg har brukt mye tid på å planlegge denne episoden, for jeg tenker at jeg vil markere episode nummer 100 på en måte som er tro mot podkastens DNA. Jeg vil starte med å se litt bakover, men først og fremst vil jeg se fremover. Ambisjonen med dagens episode er rett og slett å forsøke å oppsummere hva ALLE hestefolk bør vite.

Det er på en dag som denne også umulig å la være å vende tilbake til min gjest Anna Blake fra episode 26, som mener vi står overfor et paradigmeskifte når det gjelder måten vi håndterer og forstår hester på. Et paradigmeskifte der kvinner ikke bare leder an, men oppfordres til å lede med selvtillit fordi vitenskapen er i ferd med å bevise at vi har rett.

Så til saken. Dagens episode er tredelt. Del 1 tar for seg svarene mine drøyt 30 gjester har gitt på podkastens signaturspørsmål, nemlig: Hva er det du har lært om hester som du mener det er viktig at alle som driver med hest vet? I del 2 tillater jeg meg å oppsummere hva jeg selv har tatt med meg videre som de viktigste overskriftene fra de to første årene som podkaster og i del tre vil en forfatter og hestekvinne jeg aldri har møtt, stå for det som – også for meg – ble en tankevekkende avslutning.

https://shows.acast.com/hestenes-klan/episodes/100-hva-alle-hestefolk-br-vite