*EP127: PÅ GJENHØR!

Publisert den

I 2022 har podkasten Hestenes klan hatt sitt tredje år og sin sjette sesong på lufta. Siden 27. april 2020 har det blitt publisert mer enn 130 episoder, hvorav mer enn 50 nye episoder i inneværende år. Hestenes klan er i dag blant de 5% mest fulgte og de 5% mest delte podkastene globalt på Spotify. Og det er også hyggelig å ta med seg at ratingen for podkasten er 4,9 av fem mulige!  

I denne episoden kaster vi et kjapt blikk bakover, men ser først og fremst fremover!

Bøker som omtales i ukens episode:

Hestenes klan:

Er midlertidig utilgjengelig, men jeg forventer å få noen pocket-bøker inn i tidsrommet 20.-22.12. Send mail til hestenesklan@gmail.com dersom du ønsker å reservere et eksemplar. Priser:

  • Signert roman NOK 270 – inkl frakt.
  • Signert roman med hilsen (inntil 70 tegn) NOK 350 – inkl frakt

Let’s talk about Horses

Denne boken av Benni Líndal og Sigridur Ævarsdottir er en veldig annerledes hestebok. Den har ingen lister med hva du skal eller bør gjøre for å bli en bedre rytter. Den har heller ingen fasitsvar på hva som er riktig å lære hesten eller i hvilken rekkefølge ting bør læres inn.

Boken byr like fullt på innsikt og kunnskap som vokser ut av historier om hester og hestefolk på Island, der begge forfatterene har hentet mye erfaring gjennom et langt liv med hester. Boken forteller på en unik måte om samarbeidet mellom hester og mennesker, med hesten og hestevelferd i fokus. Boken er svært vakkert illustrert av Sigga og er virkelig en vakker og poetisk bok. Den er lettlest, men absolutt ingen lettvekter!

Boka kan bestilles her.

Dersom du vil vite mer om Benni Líndal har han vært gjest på podkasten tidligere. Link til episodene finner du her:

Language Signs and Calming Signals of Horses kan bestilles her. Også forfatter Rachäel Draaisma har vært gjest på podkasten tidligere. Hør episodene her: