*EP142: FLERE SPØRSMÅL ENN SVAR?

Publisert den

Spørreundersøkelsen er nå fulltegnet, men dersom du ønsker å få med deg fremtidige Q&As kan du melde deg på her!

OM SPØRREUNDERSØKELSEN:

Jeg planlegger å utvide podkasten med en fast, interaktiv Q&A (Questions and Answers) for faste lyttere for å systematisere noen av spørsmålene jeg i dag får via FB, messenger, mail og Instagram. Målet er en tettere dialog med kjappere svar. 🙂

Men før jeg kommer så langt gjennomfører jeg i april en uformell spørreundersøkelse for å kvalitetssikre podkasten og se hvordan jeg kan gjøre den bedre!

For denne spørreundersøkelsen ønsker jeg kontakt med lyttere som kan stille til en hyggelig og uformell prat i form av et intervju med meg på Zoom i løpet av april.

Jeg beregner ca. 30 minutter til intervjuet, der jeg stiller deg spørsmål om ting jeg lurer på knyttet til podkasten. Og som takk for din tid, tilbyr jeg deg 30 minutter av min tid rett etter intervjuet, der du kan spørre meg om ting du lurer på knyttet til podkast, ridning, hestehold eller annet.

Jeg håper vi snakkes!

Alt godt, Live B.